Gemi Elettronica

Our Technology for your confort

domenico-giangreco.png

GEMI-mærket blev født i 1983 fra erfaringen fra Domenico Giangreco, en specialist inden for industriel elektronik og automatisering. GEMI har altid skilt sig ud for sin høje teknologi og professionalisme, både i design og udvikling af produkter og i sin opmærksomhed på kunden. En del af dette fokus er evnen til at teste produkter i 100 dage, med fuld refusion og uden behov for at angive nogen grunde.
GEMIs værdier er dets styrker: kvalitet, retfærdighed og kundeservice. I årenes løb har virksomheden markeret sig inden for produktion af skorstenssugere, og nået toppen af ​​sektoren på verdensplan.

Flagskibet i produktionen er GEMI-støvsugeren, resultatet af samarbejdet mellem Basilicata Innovazione (InnovationFactory Scarl) og University of Basilicata - Institut for Miljøteknik og Fysik i "Projektet til udvikling af et system til optimering af en innovativt sugesystem".

Projekterne stopper dog ikke her: GEMI Elettronica samarbejder med universiteter og professionelle institutter om forskning og udvikling af produkter, der altid er på forkant

Vores certificeringer for pejsetræk

Gemi i Europa

Certificeringer

Gemi Elettronica - Registered Trademark