Hvordan placeres ledningerne til et elektrisk hegn? Her er den komplette guide...

Hvordan placeres ledningerne til et elektrisk hegn? Her er den komplette guide...

Hvordan placeres ledningerne til et elektrisk hegn? Her er den komplette guide...


Ofte kan man føle sig intimideret, når det kommer til brugen af en elektrisk hegnstråd på grund af usikkerheder om, hvordan den skal installeres for at gøre den sikker og effektiv til at beskytte mod vilde dyr eller sikre husdyr.
Fortvivl ikke, du er på rette vejledning.
Men lad os først udforske fordelene ved at bruge en elektrisk hegnstråd:

1. Driftseffektivitet:

Elektriske hegnstråde tilbyder en meget effektiv metode til at styre husdyr. Med deres evne til at give en kontrolleret elektrisk puls tillader disse hegn hurtig og effektiv styring, adskillelse eller indeholdelse af dyr. Dette reducerer markant den tid og indsats, der kræves i daglige operationer, hvilket giver landmænd mulighed for at fokusere på andre afgørende aktiviteter.

2. Sikkerhed for Husdyr:

En af de vigtigste aspekter ved elektriske hegnstråde er deres evne til at give en sikker barriere uden at forårsage permanent skade på dyrene. Den elektriske puls er nok til at afskrække dyr fra at røre ved hegnet uden at forårsage alvorlige skader. Dette beskytter ikke kun husdyr mod eksterne farer, men undgår også risikoen for selvforvoldt skade fra flugtforsøg.

3. Beskyttelse af Afgrøder:

Ud over husdyrshåndtering bruges elektriske hegnstråde til at beskytte afgrøder mod vilde dyr og skadedyr. Tilstedeværelsen af en elektrisk barriere afskrækker effektivt ødelæggende dyr, holder afgrøderne sikre og reducerer behovet for drastiske foranstaltninger såsom overdreven pesticidbrug.

4. Nem Installation og Vedligeholdelse:

Installationen af elektriske hegnstråde er relativt simpel og kan tilpasses baseret på gårdens specifikke behov. Vedligeholdelse er også ligetil, med behovet for periodisk inspektion af systemet for at sikre korrekt funktion. Dette resulterer i lavere driftsomkostninger og større ro i sindet for landmænd.

5. Bidrag til Bæredygtig Landbrug:

Brugen af elektriske hegnstråde er i overensstemmelse med målene for bæredygtigt landbrug, idet det reducerer afhængigheden af miljøskadelige praksisser. Optimeret husdyrshåndtering og afgrødebeskyttelse uden overdreven brug af kemikalier hjælper med at bevare jordens sundhed og det omkringliggende økosystem.

Samlet set er elektriske hegnstråde en grundlæggende del af moderne landbrug, med deres fordele i form af driftseffektivitet, husdyrsikkerhed, afgrødebeskyttelse og bidrag til bæredygtigt landbrug. At vedtage denne teknologi er et klogt valg for landmænd, der sigter mod en balance mellem produktivitet og miljømæssigt ansvar.

Idel Højder til Placering af Elektriske Hegnstråde

Korrekt installation af et elektrisk hegn er afgørende for at sikre dyrenes sikkerhed og systemets generelle succes. Valg af den rigtige højde til placering af hegnet afhænger i høj grad af størrelsen på de dyr, der skal indeholdes eller beskyttes. Lad os se, hvordan man justerer højderne for at sikre en sikker og effektiv miljø.

1. Små Dyr:

For små dyr som kyllinger, høns, kaniner, bør højden på hegnet være tilstrækkelig til at forhindre dem i at hoppe over eller krydse. Generelt anbefales en højde mellem 20 og 80 cm ved at placere trådene hver 20 cm fra hinanden. Den anbefalede trådtykkelse er mellem 2,2 og 4 mm. Denne foranstaltning er egnet til at afskrække mindre dyr uden at forårsage skade.

2. Mellemstore Husdyr:

For mellemstore dyr som får, geder, væsel, heste, ræve, ulve, æsler, mår, bør hegnets højde øges. En højde mellem 30 og 120 centimeter anbefales ofte, hvor trådene placeres cirka hver 30 cm. Den anbefalede tråd er 4 mm tyk. Dette sikrer, at dyr ikke kan hoppe over eller passere hegnet, hvilket holder dem sikre og forhindrer mulige flugtforsøg. Til større dyr kan også bruges elektrisk bånd.

3. Store Dyr:

For store dyr som køer, tyre, svin, vildsvin, hjorte, elge, skal hegns højder være betydeligt højere for at sikre effektiv indeholdelse. Generelt anbefales det at placere hegnstrådene i en højde over 120 centimeter, med muligheder fra 140 til 180 centimeter, afhængigt af arten og dyrenes hoppeevner. Den anbefalede tråd er 6 mm tyk.

Afslutning

Hos GEMI ELETTRONICA, vores virksomhed, kan du finde ikke kun et bredt udvalg af elektriske hegnledere, men også et bredt udvalg af energizer, der tilbyder 5 forskellige typer, hver med specifikke funktioner og unikke fordele:

Energizer fra 220V til strøm med perfekt og sikker drift til hegn op til 5 km;

Energizer fra 220V til strøm med perfekt og sikker drift til hegn op til 8 km;

Energizer fra 12V/220V batteri med perfekt og sikker drift til hegn op til 5 km og 6J;

Energizer fra 12V/220V batteri

Gemi's elektriske hegnproduktsortiment

Hos Gemi, vores virksomhed, kan du finde ikke kun et bredt udvalg af elektriske hegnsledere, men også et bredt udvalg afelektrificeringsenheder,der tilbyder hele 5 forskellige typer, hver med specifikke funktioner og unikke fordele:

220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 5km;

220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 8km;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn optil 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med 2 batterier tilperfekt og sikkerdrift til hegn op til 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med solpanel tilperfekt og sikker drifttil hegn op til 5 km og 6J.

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af ledninger og bånd af højeste kvalitet samtisolatorer designet til at passetil enhver type understøttelse, du vælger til dit elektriske hegn:

Isolatorer til træstolper;

Isolatorer til jernstolper;

Isolator med dobbelt krog;

Skru- og løsmøtrik til træstolpeisolatorer.

Hos Gemi skiller vi os ud fra konkurrencen takket være vores halvtredsårs erfaring i branchenog evnen til at levereskræddersyede løsninger til hver enkelt kundes specifikke behov. Vores kundesupport eromhyggelig og giver fuldsupport fra købstidspunktet og fremad. Vi er tilgængelige på telefon på +390287165556, via chat eller e-mail.

Fordele ved at købe Gemi

  1. Gratis returnering inden for 100 dage;
  2. Hurtig levering over hele verden
  3. Alle produkter er fremstillet af os i Italien med højkvalitets råvarer;
  4. Alle produkter er i overensstemmelse med lovgivningens sikkerhedsstandarder og harcertificering;
  5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens førende anmeldelsesportal: Trustpilot;
  6. Vores halvtredsårige erfaring står til din fulde rådighed.
  7. Vi har næsten 1000 videoundersøgelser på TrustVideos-portal, hvor der erbrugervideoanmeldelser.

Køb nu!.