5. Afkast Og Tilbagetrækning

GemiMarket.it kunden har 14 dages returret på ubrugte produkter i den originale emballage. Det betyder, at kunden kan annullere sit køb og returnere varen, medmindre varen ikke er blevet brugt. Kunden kan åbne emballagen / emballage og undersøge varen for transportskader, men bemærk, at kunden er ansvarlig for den mulige nedgang i værdi, som kan forekomme på produktet.

 

14 Dage

Er en vares værdi reduceret, dvs. hvis produktet har været brugt eller ikke kan betragtes som ny af andre grunde, er kunden stadig 14 dage. Den rigtige udløber 14 dage efter den dato, hvor kunden eller en anden kunde udpeget person (ikke transportøren) modtog varerne i fysisk besiddelse. GemiMarket.it hjælper kunden til at returnere produktet til sælgeren, og feedback til kunden, så snart klienten ansøgning om afkast er modtaget for e-mailen.

Hvis tilbagetrækningen fristen udløber på en lørdag eller en ferie forlænges indtil den næste arbejdsdag. Hvis kunden har bestilt flere elementer i samme rækkefølge, som er blevet leveret på forskellige tidspunkter på fortrydelsesfristen fra den dato kunden modtager det endelige produkt. 

Den rigtige gælder kun for enkeltpersoner. 

 

Hvordan Virker En Tilbagevenden

Retur og den nye orden:  Hvis kunden ønsker at returnere en vare, og vælge at tilføje en ny ordre gennem tretti.se umiddelbart efter tilbagevenden er afkastet skibsfart gratis, så længe emnet er korrekt emballeret. Sælgeren ville bestemme, at produktet ikke er korrekt emballeret til et tillæg. 

Retur uden en ny ordre:  Hvis kunden vælger at vende tilbage uden at tilføje en ny ordre kommer, vil omkostningerne afkast bæres af kunden.

Kunden kan udøve deres ret til at vende tilbage ved at nægte modtagelse af ordren på leveringstidspunktet eller give GemiMarket.it en fremtrædende varsel på mindst 14 dage efter, at kunden har fået varen.

Med det klare budskab skal forstås, at kunden udfylder returformularen. GemiMarket.it anbefale kunden at pakke elementet sikkert i den originale beholder / emballage. Kunden bærer ansvaret for varerne, indtil sælgeren har modtaget det på sit lager.  la vejen tilbage til sælgerens lager.

Kunden kan udøve deres ret til at vende tilbage ved at nægte modtagelse af ordren på leveringstidspunktet eller give Tretti en fremtrædende varsel på mindst 14 dage efter, at kunden har fået varen.

Med det klare budskab skal forstås, at kunden udfylder  returformularen . Jual anbefale kunden at pakke elementet sikkert i den originale beholder / emballage. Kunden bærer ansvaret for varerne, indtil sælgeren har modtaget det på sit lager.  

Tilbagebetaling

Gemimarket.it at kunderne kan drage fordel af tilbageholdelsestiden for sælgeren, og sørg for, at sælgeren vil refundere købsprisen til kunden inden for 14 dage efter, at kunden, at han eller hun ville fortryde deres køb.

I modsætning hertil kan ikke refunderes penge for ekstra ydelser ved levering som støtte, installation eller fjernelse. 

Med mindre andet udtrykkeligt er aftalt med kunden, vil en tilbagebetaling blive altid med den samme betalingsmetode, som kunden bruges, når han eller hun underskrev købsaftalen. Hvis kunden for eksempel bruges et VISA-kort ved køb, pengene betales tilbage til den samme VISA-kort. Kunden vil ikke under nogen omstændigheder blive udbetalt i ekstra omkostninger eller gebyrer som følge af tilbagebetalingen. 

I tilfælde af, at sælgeren ikke har modtaget den returnerede varer Sælger forbeholder sig ret til at tilbageholde betaling, indtil sælgeren har modtaget de varer eller dokumentation for, at varerne er blevet returneret. 

Bemærk:  Klienten kan risikere at miste en del af eller hele afkastet beløb. Dette sker, hvis værdien af varer er reduceret, hvilket værdiansættes baseret på følgende forudsætninger:

Kunden har produktet i brug, og brugt det i mere end 30 dage. 

Posten er blevet beskadiget under den tid, kunden var ansvarlig for det. 

Kunden har håndteret produktet på en anden måde, end det er i overensstemmelse med de natur, egenskaber og funktion. 

Kunden har ikke overholdt de begrænsninger af fortrydelsesretten følger af forsegling, type varer mv