Pejs emhætte: Virker det virkelig? Her er 20 gode grunde til at installere Gemi røgsugeren.

Pejs emhætte: Virker det virkelig? Her er 20 gode grunde til at installere Gemi røgsugeren.

Her er gode grunde til at vælge vores emhætter...

Gemi Pejs Emhætten er meget mere end bare en tilbehør: det er en væsentlig ledsager for dem, der ønsker en effektiv, sikker og ren pejs. Opdag de 20 overbevisende grunde til at installere Gemi Pejs Emhætten i dit hjem.

  • 1. Energibesparelse: Den koster kun 10 euro om året på energiregningen, hvilket sikrer en effektiv og økonomisk pejs.
  • 2. Støjsvag drift: Kører stille, ideel til at nyde varmen uden akustiske forstyrrelser, velegnet til åbne pejse, pilleovne, termiske pejse, grill eller træfyrede ovne.
  • 3. Nem installation: Enkel installation takket være manualen inkluderet i pakken og video tutorials tilgængelige på vores hjemmeside og YouTube-kanal på over 20 sprog.

Omdan din pejs med Gemi Pejs Emhætten og nyd et sikrere, renere og mere effektivt hjem.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.