Elektrisk hegn til hjorte: Sådan bygger du det bedste hegn.

Elektrisk hegn til hjorte: Sådan bygger du det bedste hegn.

Elektrisk Hegn til Hjorte

Et elektrisk hegn til hjorte er en af de bedste løsninger til at forhindre hjortes indtrængen på vores jord.

Det elektriske hegn til hjorte skal være konstrueret med holdbare materialer såsom træ, metal eller beton. Hegnets størrelse vil afhænge af det område, du ønsker at beskytte.

Hjorte: Vigtige Funktioner

Hjorte, også kendt som dådyr eller falkevildt (videnskabeligt navn: Dama dama), er hovdyr tilhørende familien Cervidae. Disse dyr karakteriseres af flere distinkte træk:

 1. Størrelse: Hjorte er af medium størrelse, hvor voksne hanner når en skulderhøjde på omkring 90-110 centimeter og en vægt mellem 60 og 150 kilogram. Hunnerne er generelt mindre end hannerne.

 2. Fysisk udseende: Hjorte har en kort, ru rødbrun pels om sommeren, som bliver mørkere og tættere om vinteren. De har en karakteristisk hvid hjerteformet plet på deres bagben.

 3. Gevir: Både hanner og hunner vokser grenede gevirer. Hjortenes gevirer er normalt større og mere komplekse, med en grenet struktur der vokser fra kraniet. Hungevirer er kortere og mindre grenede.

 4. Kost: Hjorte er planteædere og lever hovedsageligt af blade, skud, græs, blomster, frugter og træbark. Deres kost kan variere afhængigt af fødevarernes sæsonbestemte tilgængelighed.

 5. Adfærd: Hjorte er primært skumring og natteaktive dyr, selvom de kan observeres om dagen under visse omstændigheder. De er normalt sky og forsigtige, og søger ofte tilflugt i skovområder for at undgå direkte kontakt med mennesker.

Hvor Højt Kan Hjorte Springe?

Hjorte kan springe op til 2 meter i højden.

Hjortes evne til at springe kan variere afhængigt af faktorer som alder, fysisk form og specifik situation.

Det er dog vigtigt at bemærke, at hjorte er kendt for deres evne til at passere vertikale forhindringer af betydelig højde, herunder hegn og andre naturlige barrierer, takket være deres smidighed og stærke ben.

Hvor Højt Skal Et Hegn Være for at Forhindre Hjorte i at Trænge Ind?

Det elektriske hegn til hjorte skal være nok højt til at forhindre dem i at springe over det. I gennemsnit anbefales en højde på mindst 2 meter til et hjortefence. Som vi ved, er hjorte meget smidige dyr, der kan springe imponerende højder.

Derudover skal hegnet være solidt nok til at modstå hjortes forsøg på at vælte det eller grave sig under det. Det er vigtigt at vælge materialer af høj kvalitet og holdbare til konstruktionen af hegnet.

Hvad er den Bedste Løsning til at Beskytte Ejendom mod Hjorte? Det Elektriske Hegn...

Elektriske hegn til hjorte er et innovativt system, der gør det muligt at beskytte hjorte og omkringliggende områder og sikre en harmonisk sameksistens mellem dyreliv og menneskelige bosættelser.

Disse hegn er en effektiv løsning til at reducere skader på afgrøder og miljøarv, og muliggør bæredygtig forvaltning af hjortebestande. I denne tekst vil vi udforske funktionerne af elektriske hjortefence, deres fordele og bedste praksis for korrekt brug.

Elektriske hjortefence består af en række stolper, der er forbundet af elektriske ledninger, der genererer en lavspændings elektrisk stød. Dette stød skaber en virtuel barriere, der forhindrer hjorte i at krydse hegnet.

De elektriske ledninger er placeret i passende højder for at forhindre hjorte i at springe over dem, og de er tilsluttet en kontrolenhed, der regulerer frekvensen og intensiteten af de elektriske stød.

Hvad er Fordelene ved et Hjortefence?

Der er flere fordele ved at opføre et elektrisk hjortefence:

 1. Afgrødebeskyttelse: Hjorte er kendt for at beskadige landbrugsafgrøder ved at æde skud, blomster og frugter. Elektriske hegn skaber en fysisk barriere, der forhindrer hjorte i at få adgang til dyrkede områder og reducerer tab og afgrødskader.

 2. Biodiversitetsbevaring: Elektriske hegn hjælper med at opretholde den økologiske balance i beskyttede områder. Ved at begrænse hjortes adgang til visse områder kan væksten af ​​lokale planter fremmes, hvilket øger biologisk mangfoldighed og overlevelsen af andre plantearter og dyrearter.

Hvad er Komponenterne til at Bygge et Hjortefence?

For at opføre et effektivt elektrisk hegn til hjorte, kræves forskellige væsentlige komponenter:

 1. Stolper og isolatorer:

  • Isolatorer: Vælg isolatorer, der er velegnede til den type stolpe og leder, der er beregnet til brug i det elektriske hegn. Der findes forskellige modeller, såsom isolatorer til træ- eller jernstolper, med enkelt- eller dobbelthængere. Sørg for at have værktøjet til at skrue og skrue isolatorstifterne.
 2. Elektriske ledninger eller bånd:

  • Elektrisk hegnledning: Brug en ledning, der er egnet til at tillade passage af elektrisk strøm og fordele den langs hele hegnet. Ledninger er lavet af forskellige materialer, så valget vil afhænge af specifikke behov.
  • Elektrisk hegnstape: Disse anbefales til

   Gemi's elektriske hegnproduktsortiment

   Hos Gemi, vores virksomhed, kan du finde ikke kun et bredt udvalg af elektriske hegnsledere, men også et bredt udvalg afelektrificeringsenheder,der tilbyder hele 5 forskellige typer, hver med specifikke funktioner og unikke fordele:

   220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 5km;

   220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 8km;

   12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn optil 5 km og 6J;

   12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med 2 batterier tilperfekt og sikkerdrift til hegn op til 5 km og 6J;

   12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med solpanel tilperfekt og sikker drifttil hegn op til 5 km og 6J.

   Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af ledninger og bånd af højeste kvalitet samtisolatorer designet til at passetil enhver type understøttelse, du vælger til dit elektriske hegn:

   Isolatorer til træstolper;

   Isolatorer til jernstolper;

   Isolator med dobbelt krog;

   Skru- og løsmøtrik til træstolpeisolatorer.

   Hos Gemi skiller vi os ud fra konkurrencen takket være vores halvtredsårs erfaring i branchenog evnen til at levereskræddersyede løsninger til hver enkelt kundes specifikke behov. Vores kundesupport eromhyggelig og giver fuldsupport fra købstidspunktet og fremad. Vi er tilgængelige på telefon på +390287165556, via chat eller e-mail.

   Fordele ved at købe Gemi

   1. Gratis returnering inden for 100 dage;
   2. Hurtig levering over hele verden
   3. Alle produkter er fremstillet af os i Italien med højkvalitets råvarer;
   4. Alle produkter er i overensstemmelse med lovgivningens sikkerhedsstandarder og harcertificering;
   5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens førende anmeldelsesportal: Trustpilot;
   6. Vores halvtredsårige erfaring står til din fulde rådighed.
   7. Vi har næsten 1000 videoundersøgelser på TrustVideos-portal, hvor der erbrugervideoanmeldelser.

   Køb nu!.