Kommer der røg ud fra din pejs eller grill? Gemi Smoke Extractor er løsningen.

Kommer der røg ud fra din pejs eller grill? Gemi Smoke Extractor er løsningen.

Gemi Smoke Extractor er den eneste certificerede løsning, der kan håndtere problemet med skorstensrøg i huset.

Salvatore fra Catania har en pejs i sit landhus, som han bruger som grill. Før han købte Gemi Smoke Extractor, stod han over for trækningsproblemer. Den tændte pejs gjorde hele lejligheden ubrugelig. Dog efter købet af Gemi Smoke Extractor løste kunden alle røgproblemer forårsaget af pejsen. Det endelige resultat er ekstraordinært, og kunden er fuldt ud tilfreds.

Det er værd at bemærke den betydelige højde på skorstenen, men til trods for det formår Gemi Smoke Extractor stadig at udføre sin opgave perfekt. Det endelige resultat er uovertruffent, da røgproblemet forårsaget af grillen er fuldstændigt løst.

Du kan se den utrolige forskel i resultater, når Gemi Smoke Extractor er tændt (venstre foto) sammenlignet med når den er slukket (højre foto). Når den er tændt, løser Gemi Smoke Extractor fuldstændigt problemet, mens røgen vender tilbage, når den er slukket. Røgen trækkes effektivt ud af Gemi Smoke Extractor, fjerner det hele fra huset og gør pejsen fuldt brugbar til sidst. Det er vigtigt at understrege, at Gemi Smoke Extractor kan løse dette problem med døre og vinduer lukket, hvilket er afgørende, især i de kolde vintermåneder, hvor pejse typisk bruges.

Vores kunde aktiverer hastighedsregulatoren (som tillader justering af sugestyrken fra et minimum på 1 til et maksimum på 6) direkte til sjette hastighed, hvilket også hjælper med at tænde ilden. Det observeres, at Gemi Smoke Extractor er effektiv, selv når strømmen reduceres til 4. Den er designet til at være perfekt effektiv ved enhver hastighed.

Gemi Smoke Extractor installeret på taget, ved skorstenens udløbsåbning, leveres med justerbare beslag til firkantede eller rektangulære udløb, som i dette tilfælde. Selvom skorstenens udløb er rundt, er der ingen problemer, da angivelse af den udvendige diameter vil tillade rund adapter at positionere Gemi Smoke Extractor på skorstenens udløb.

Gemi Smoke Extractor eksternt er helt malet af æstetiske årsager og for at øge dets holdbarhed i årenes løb. Den kræver ikke vedligeholdelse under dens brugsår, og takket være dens kraft fjerner den cirka 70% af den sod, der opbygges inde i skorstenen.

Du kan se viftebevægelsen ved fjerde hastighed, hvilket giver en fremragende røgudvinding.

Startkondensatoren, som i den professionelle Gemi Smoke Extractor i spørgsmål, er placeret eksternt for at holde sig væk fra varmekilder. Dette tillader Gemi Smoke Extractor at modstå forlængede brande, tåle temperaturer op til 700°C. Forbindelsen føres fra starterboksen til hastighedsregulatoren, og samlingen er meget enkel, og for dem med visse færdigheder kan det endda være en DIY-opgave.

Du kan også finde monteringsvideo tutorials på YouTube.

Med et simpelt køb af Gemi Smoke Extractor kan vores kunde endelig nyde en grillfest i sit smukke landsted.

Gemi Elettronica producerer røgudsugere til pejse, grill, pizzeriaer, restauranter og ovne og sikrer kvalitet og funktionalitet.
Gemi Smoke Extractor muliggør maksimal kundetilfredshed.

Gemi Elettronica med sin Smoke Extractor er svaret på skorstensrøgproblemer derhjemme.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.