Elektrisk hegn til dyr: hvordan man bygger det på en hurtig, sikker og effektiv måde

Elektrisk hegn til dyr: hvordan man bygger det på en hurtig, sikker og effektiv måde

Det elektriske hegn er et værktøj, der bruges mere og oftere gennem årene takket være dets alsidighed.

Faktisk kan det elektriske hegn bygges både til beskyttelse af din have for at holde vilde dyr ude af det eller til varetægt for dine egne dyr.

Problemet med invasionen af ​​vilde dyr inde i en have er nu et meget almindeligt problem; Faktisk er ødelæggelsen af ​​afgrøder, både af små haver og af afgrøder fra store gårde, på grund af invasionen af ​​vildsvin på dagsordenen.

Andre vilde dyr udover vildsvin, berømt for at forårsage skade på landbruget, er bestemt ræve, pindsvin eller rådyr. Det er en pest, der forårsager betydelig skade på en hel økonomi, som er den landbrugsmæssige, og som er afgørende for balancen i vores land.

Der er dem, der måske tror, ​​de kan løse dette problem ved at bygge de klassiske hegn med plastiknet, men dyr som vildsvin bliver bestemt ikke stoppet af disse tricks, da de selv kan grave eller punktere nettet. Du kan kun forsvare dig selv mod disse dyr ved at lave et elektrisk hegn. Det samme gælder, hvis du vil holde husdyr som køer, heste, ponyer, får, høns eller grise inden for et afgrænset område.

Begge handlinger, derfor beskyttelse af et område mod indtrængen eller varetægt af et område fra udgangen, kan gennemføres med opførelse af et elektrisk hegn.

Materialerne til at bygge et korrekt elektrisk hegn er forskellige, men vi kan bestemt sige, at nogle kan defineres som "nødvendige".

Blandt de materialer, der skal bruges til at bygge et elhegn til beskyttelse af din have eller til pleje af dine dyr, har vi energigiveren, som har til opgave at forsyne selve hegnet med strøm, ledertråden som elhegnet er lavet med og isolatorerne , som har til opgave at isolere det elektriske flow fra de pæle, der skal bruges til at lave el-hegnet.

Ud over de ovennævnte materialer er der andre, dog meget vigtige, som har forskellige funktioner. En af disse er sættet til isolerede passager med elektrificeret fjeder og isoleret håndtag, eller krydskablet, hvis du skal lave en underjordisk passage og andre.

Gemi Elettronica er i stand til at levere alle de materialer, der er nyttige til at skabe et korrekt og frem for alt fungerende elektrisk hegn (som vist af videoanmeldelsen af ​​en af ​​vores kunder).
Energigiverne til elektriske hegn fås i både 220V strømmodeller og dobbeltstrømsmodellen (220V strøm eller 12V batteri).

Valget af tråd ændres i stedet efter årsagen til, at hegnet er lavet: hvis hegnet er bygget til at forsvare sig mod vildsvin, er det ideelle 6 mm² sektionen, hvis der i stedet skal laves et elektrisk hegn til at bevare husdyr kan vælge 2,2 mm² eller 4 mm².

Til isolatorerne findes derimod både dem med skruer til træstænger og dem til jernpæle, begge med unikke egenskaber i verden.

Gemi Elettronica har en lang historie bag sig i verden af ​​elektriske hegn, dens produkter er certificeret i henhold til loven og klart fremstillet i Italien.

Gemi Elettronica er den bedste løsning til at bygge et elektrisk hegn til beskyttelse af haven eller til varetægt for dine dyr!

Gemi's elektriske hegnproduktsortiment

Hos Gemi, vores virksomhed, kan du finde ikke kun et bredt udvalg af elektriske hegnsledere, men også et bredt udvalg afelektrificeringsenheder,der tilbyder hele 5 forskellige typer, hver med specifikke funktioner og unikke fordele:

220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 5km;

220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 8km;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn optil 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med 2 batterier tilperfekt og sikkerdrift til hegn op til 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med solpanel tilperfekt og sikker drifttil hegn op til 5 km og 6J.

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af ledninger og bånd af højeste kvalitet samtisolatorer designet til at passetil enhver type understøttelse, du vælger til dit elektriske hegn:

Isolatorer til træstolper;

Isolatorer til jernstolper;

Isolator med dobbelt krog;

Skru- og løsmøtrik til træstolpeisolatorer.

Hos Gemi skiller vi os ud fra konkurrencen takket være vores halvtredsårs erfaring i branchenog evnen til at levereskræddersyede løsninger til hver enkelt kundes specifikke behov. Vores kundesupport eromhyggelig og giver fuldsupport fra købstidspunktet og fremad. Vi er tilgængelige på telefon på +390287165556, via chat eller e-mail.

Fordele ved at købe Gemi

  1. Gratis returnering inden for 100 dage;
  2. Hurtig levering over hele verden
  3. Alle produkter er fremstillet af os i Italien med højkvalitets råvarer;
  4. Alle produkter er i overensstemmelse med lovgivningens sikkerhedsstandarder og harcertificering;
  5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens førende anmeldelsesportal: Trustpilot;
  6. Vores halvtredsårige erfaring står til din fulde rådighed.
  7. Vi har næsten 1000 videoundersøgelser på TrustVideos-portal, hvor der erbrugervideoanmeldelser.

Køb nu!.