Røgproblemer med skorstenen: hvad er årsagerne til dette problem?

Røgproblemer med skorstenen: hvad er årsagerne til dette problem?

Lad os finde ud af, hvordan man løser røgproblemet med skorstenen på en sikker og enkel måde uden at foretage strukturelle ændringer i skorstenen ...

De vigtigste årsager, der påvirker den korrekte funktion af en pejs, er mange, vi nævner de mest almindelige:

aftræk ikke dimensioneret korrekt;
kold ikke-isoleret aftræk;
skorsten med bøjninger;
mangel på luft inde i lokalerne;
modvind;
dårligt lavet skorsten;
Dette er blot nogle af de problemer, der påvirker skorstenens korrekte funktion, hertil kommer mange andre mindre problemer, der tilsammen gør det svært at løse problemet med skorstensrøg, f.eks.

den termiske depression, der stammer fra temperaturforskellen mellem indersiden og ydersiden af ​​skorstenen;
den dynamiske fordybning, hvormed vinden virker direkte på skorstenen, hvilket faktisk forårsager fejl i træksystemet;
Til alle disse problemer kommer problemer med at placere skorstenen i det koldeste område af bygningen, eller endda influenzaen, der passerer uden for bygningen ...

Den sikre løsning, der giver dig mulighed for definitivt at løse problemet med røg fra skorstenen, komfuret, grillen, pejseovnen, ovnen, er installationen af ​​en elektrisk skorstensudsugning, der garanterer et konstant udtræk af dampene uden at sprede varme.

I modsætning til hvad man hører fra folk, der ikke er bekendt med sektoren, kan en traditionel pejs paradoksalt nok i nogle øjeblikke også have et overskud af træk, hvilket betyder varmespredning.

Takket være installationen af ​​Gemi skorstensudsugeren kontrolleres trækket, og problemet med røg fra skorstenen er elimineret: vi vil ikke længere have pludselige trækfald og ikke engang et overskud af sugning, som takket være den medfølgende styreenhed, som tillader gennem en vælger for at finde den optimale hastighed, får du et konstant træk uden at miste varme.

Takket være installationen af ​​Gemi røgsugeren vil vi desuden ikke længere have støjproblemer.
Faktisk, fra en undersøgelse foretaget af Gemi forskningscenter, spreder en pejs, der arbejder 8 måneder om året uden en aspirator, der styrer aspirationen, 30 procent mere energi end en pejs med en tvungen elektrisk aspirator, da trækket kontrolleres. konstant uden op- og nedture.

Gemi-udsugningsventilatoren er den mest kraftfulde på markedet og når op til 3800 m / kubiktime, dette gør det muligt at løse problemet med skorstensrøg ved de laveste hastigheder, eliminere støjen og opnå fremragende aspiration allerede ved den første hastighed.
Gemi udsuget er den eneste der har en patenteret motor i klasse H med beskyttelse af isoleringen af ​​motorviklingen i keramisk fiber, dette gør at motoren kan beskyttes selv ved brand i røgkanalen.

Gemi røgsugeren er en af ​​sin slags. I årenes løb har mange virksomheder forsøgt at kopiere motorbeskyttelsessystemet med dårlige systemer som f.eks. at indsætte glasfiber omkring motoren, hvilket gør situationen endnu værre. Dette tillader faktisk ikke motoren at køle ordentligt ned og påvirker kraftigt dens drift ved høje temperaturer.

Gemi-sugeren løser alle problemer relateret til dårligt skorstenstræk og neutraliserer alle mulige problemer.

Installation af en Gemi-udsugning giver dig mulighed for at genfinde fornøjelsen ved at bruge en pejs uden røgproblemer.

Oplev vores udvalg af produkter og løs dine skorstenstræk nu!

Gemi elektriske skorstensventilatorer vil hjælpe dig med at forbedre trækket, hvilket gør problemet med skorstensrøg til en gammel hukommelse.
Skorstensventilator professionel kobbermodel

Certificeret produkt i overensstemmelse med lovgivningen

10 års garanti

SUG PÅ 3800 M³/t

GEMI MOTOR KLASSE H TÅR TIL 700 C °

6-HASTIGHEDSREGULATOR

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.