Ryger din pejs? Gemi røgsugeren er den definitive løsning på rygning i hjemmet

Ryger din pejs? Gemi røgsugeren er den definitive løsning på rygning i hjemmet

Gemi skorstensventilatoren tillader fuldstændig fjernelse af røg i huset.
Fra videoen viser vores kunde, hvordan Gemi skorstensventilatoren formår stille og roligt at trække røgen og helt eliminere dens tilstedeværelse i huset og derfor også de ubehagelige forguder, som den forårsager.
Vores kunde er fuldt ud tilfreds, og årsagen fremgår tydeligt af videoen: der er ikke mere røg i huset.

Vi kan se tilstedeværelsen af ​​hastighedsregulatoren til skorstensaftrækkeren, som giver dig mulighed for at vælge den sugekraft, du ønsker mest.
Regulatoren består af en 6-trins vælger, en tænd/sluk-knap og en beskyttelsessikring placeret i midten. Regulatorhastighederne kan indstilles fra minimum 1 til maksimalt 6; kunden viser, hvordan Gemi røgsugeren udfører sin opgave perfekt selv ved hastighed 1.

Støjen er praktisk talt nul ved de første hastigheder, og den er meget stille selv ved højere hastigheder. Med et simpelt hul i væggen kan den gå ud på altanen og forbinde regulatoren med Gemi røgsugeren placeret på terrassen. Monteringen er meget nem at udføre, den kan også laves gør-det-selv.

Der er også video tutorials tilgængelige på youtube med henvisning til forsamlingen

Og hvis du er bekymret for, at den også suger varmen fra pejsen til sig, så bare rolig; Gemi røgsugeren er designet til kun at suge røgen ud og genskaber på alle måder det naturlige træk fra influenza.

Gemi Copper røgsugeren er vist på terrassen. Karakteriseret ved en motordæksel, i AISI 304 rustfrit stål; motordækslet er i metalplade, malet med epoxypulver i en mørk kobberfarve med en hamret effekt, som garanterer modstand over tid fra atmosfæriske midler.
Det er ikke tilfældigt, at garantien for den professionelle Gemi kobber skorstensventilator er 15 år.
Vi ser blæseren (altid på hastighed 1), der kører perfekt, og som giver dig mulighed for totalt at løse problemet med rygning i huset. Ventilator også lavet i AISI 304 rustfrit stål, unik af sin slags. Motoren i Gemi røgsuger klasse h tåler 700°C, så selv i tilfælde af røggasbrand antændes Gemi røgsugeren ikke. Der er tilstedeværelsen af ​​beskyttelsesgitteret, som ligesom ventilatoren er modstandsdygtig over for høje temperaturer. Hele den udvendige struktur i AISI 304 rustfrit stål er belagt med ægte kobber og tillader derfor udover modstandsdygtighed over for høje temperaturer også modstand mod salt. I bunden ser vi i stedet, igen i kobber, de justerbare beslag fra minimum 20x20 til maksimalt 43x43 nyttige til at placere Gemi røgsugeren på aftræksrør med firkantet eller rektangulært udløb (i tilfælde af et aftræk er det i stedet for rundt , som giver os målingen af ​​diameteren, vi kan give den runde adapter, der giver dig mulighed for at montere Gemi røgsugeren). Vi noterer os kondensatorboksen som i Gemi professionel Kobber skorstensventilator er placeret udvendigt og hvorfra der skal laves den elektriske forbindelse, der fører til hastighedsregulatoren.

Resultatet er vores kundes fulde tilfredshed.

Et resultat, der kun kan opnås takket være Gemi røgsugeren, et certificeret produkt, der holder i årenes løb.

Kun med Gemi røgsugeren kan du eliminere problemet med røg i huset og endelig nyde din pejs.

Gemi Elettronica med sine produkter og dets personale har hovedformålet med at løse problemet med rygning i hjemmet.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.