Elektrisk hegn: Ødelægger orner din jord? Med Gemi løser du dit problem nu!

Elektrisk hegn: Ødelægger orner din jord? Med Gemi løser du dit problem nu!

Gemi elektriske hegn reagerer på dit behov for at imødegå den ødelæggende handling fra vildsvin, der ødelægger dit land.

Tilstedeværelsen af ​​vildsvin repræsenterer et reelt problem både for sikkerheden på vejene og for landbruget, som er en af ​​vores økonomis stærke sider.
Vores nation er faktisk meget berømt for den store tilstedeværelse af unikke produkter i verden (DOP- og IGP-produkter): vine, ekstra jomfruolivenolie for blot at nævne nogle få, der giver mulighed for arbejde for mange virksomheder, og som er udsat for fare af problemet med tilstedeværelsen af ​​vildsvin.

Problemet med vildsvin rammer naturligvis også småbønder, som ser måneder og måneders hårdt arbejde ødelagt i ét hug.

Løsningen, som Gemi Elettronica stiller til rådighed, er det elektriske hegn, som garanterer en solid og sikker beskyttelse af grunden.

Faktisk udgør et elektrisk hegn til dyr en "psykologisk" barriere, der gør det muligt at holde dyr inden for eller uden for et bestemt område. Elhegnet er designet med henblik på at skabe en sikkerhedssituation: for jorden, for mennesket og for dyrene selv.

Konstruktionen af ​​det elektriske hegn finder sted med tilslutning af energigiveren til ledertråden; 2 ledninger startes fra spændingsgiveren: den røde tilsluttet elhegn og den sorte, på den modsatte side, til jording. Jording skal ske med det gulgrønne kabel forbundet til 3 galvaniserede pæle placeret 3 meter fra hinanden og ført ned i jorden i en dybde på 80 cm. På den modsatte side af jorden, så starter vi med hegnet som skal udføres i et lukket kredsløb. Elhegnets pæle skal placeres med en afstand på 4/5 meter mellem dem.

Gemi Elettronica til det elektriske hegn har tænkt på ethvert behov, som kunden måtte have; faktisk er flere modeller af Energisere tilgængelige.

De er produceret af Gemi:
E / 220 strømforsyning til hegn, der kun drives af 220 volt lysnettet

Dette er en model med meget lavt strømforbrug, faktisk anslås det at den er omkring 6w. Det anbefales til hegn tæt på et 220 volt netværk, med en forlængelse på højst 2 km.
Ekstra stærk E / 220 strømforsyning til hegn, der kun drives af 220 volt lysnettet

Det anbefales til hegn tæt på et 220 volt netværk, med en forlængelse på højst 7/8 km.
B12 / 2 energigiver drevet af 12 volt batteri

Det er meget kraftfuldt, med meget lav absorption, det kan bruges med ethvert 12 Volt bilbatteri. Det anbefales at bruge et meget almindeligt 12V 40AH bilbatteri til denne type strømforsyning.

Det er muligt at kombinere B12 / 2 spændingsgiveren med solpanelet, der fungerer som batterioplader, for at få uafbrudt brug af spændingsgiveren uden operatørens indgriben.
9 volt / 220 volt spændingsgiver

Batteriet har tre forskellige kræfter for at tillade energibesparelser i små hegn. Den drives af både et 9 volt 90 ah batteri og et 220 volt netværk via en strømforsyning.

Ved maksimal effekt kan mere end 10 hektar jord indhegnet. Når den drives af 220 volt, er den endnu mere kraftfuld og bruger kun 5 watt elektricitet.

Gemi-strømforsyningen til elektriske hegn er bygget i overensstemmelse med den europæiske standard CEI EN 60335-2-76, der er specifik for denne type produkt.
Ud over Energizeren er det også nødvendigt at bruge ledertråd og isolatorer til træpæle (foto til venstre) eller til jernpæle (foto til højre).
Til problemet med vildsvin er det tilrådeligt at bruge 6 mm blytråden, som er kendetegnet ved tilstedeværelsen af ​​8 blytråde.

Det er muligt at vælge 3 forskellige typer ledningslængde alt efter behov (250m, 500m, 1000m).
Til mindre dyr er det derimod muligt at bruge 4mm blytråden som har 6 blytråde indeni eller 2,2mm blytråden som er opbygget af 4 blytråde.

Alle ledende ledninger har blandt deres egenskaber en stærk trækstyrke og en stærk frostbestandighed.
Med Gemi el-hegnet kan du endelig slappe af og hellige dig dit arbejde, uden risiko for at det bliver ødelagt af vildsvin.

Problemet med vildsvin er nu en almindelig pest, og det elektriske hegn, designet og solgt af Gemi Elettronica, repræsenterer løsningen.

Gemi's elektriske hegnproduktsortiment

Hos Gemi, vores virksomhed, kan du finde ikke kun et bredt udvalg af elektriske hegnsledere, men også et bredt udvalg afelektrificeringsenheder,der tilbyder hele 5 forskellige typer, hver med specifikke funktioner og unikke fordele:

220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 5km;

220V strømforsyning elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn op til 8km;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med perfekt og sikkerdrift til hegn optil 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med 2 batterier tilperfekt og sikkerdrift til hegn op til 5 km og 6J;

12V/220V batteridrevne elektrificeringsenheder med solpanel tilperfekt og sikker drifttil hegn op til 5 km og 6J.

Derudover tilbyder vi et bredt udvalg af ledninger og bånd af højeste kvalitet samtisolatorer designet til at passetil enhver type understøttelse, du vælger til dit elektriske hegn:

Isolatorer til træstolper;

Isolatorer til jernstolper;

Isolator med dobbelt krog;

Skru- og løsmøtrik til træstolpeisolatorer.

Hos Gemi skiller vi os ud fra konkurrencen takket være vores halvtredsårs erfaring i branchenog evnen til at levereskræddersyede løsninger til hver enkelt kundes specifikke behov. Vores kundesupport eromhyggelig og giver fuldsupport fra købstidspunktet og fremad. Vi er tilgængelige på telefon på +390287165556, via chat eller e-mail.

Fordele ved at købe Gemi

  1. Gratis returnering inden for 100 dage;
  2. Hurtig levering over hele verden
  3. Alle produkter er fremstillet af os i Italien med højkvalitets råvarer;
  4. Alle produkter er i overensstemmelse med lovgivningens sikkerhedsstandarder og harcertificering;
  5. Vi har over 5000 anmeldelser på verdens førende anmeldelsesportal: Trustpilot;
  6. Vores halvtredsårige erfaring står til din fulde rådighed.
  7. Vi har næsten 1000 videoundersøgelser på TrustVideos-portal, hvor der erbrugervideoanmeldelser.

Køb nu!.