Kommer din pejs eller grill ud af røg? Løsningen på problemet er Gemi elektriske røgsuger

Kommer din pejs eller grill ud af røg? Løsningen på problemet er Gemi elektriske røgsuger

Skorstensventilatoren Gemi er den eneste certificerede løsning, der er i stand til at give et svar på problemet med røg fra skorstenen i hjemmet.

Salvatore da Catania har en pejs på landet, som han bruger som grill; før køb af Gemi-røgtårnet var der trækproblemer.
Den tændte pejs gjorde hele lejligheden ubrugelig, efter købet af Gemi røgdetektoren løste kunden alle røgproblemer som pejsen genererede.
Det endelige resultat er ekstraordinært, kunden er fuldt ud tilfreds.

Bemærk skorstenens betydelige højde, men på trods af dette er Gemi elektriske røgsuger stadig i stand til at udføre sin opgave perfekt: Det endelige resultat er unikt af sin art, problemet med røg forårsaget af grillen er fuldstændig løst.
Du kan se den utrolige forskel på resultatet, der opstår, når Gemi elektriske røgsuger er tændt (venstre foto) sammenlignet med, når den er slukket (højre foto).
Når den er tændt, løser Gemi elektriske røgsuger problemet fuldstændigt, mens røgen vender tilbage, når den er slukket. Røgen trækkes på en meget effektiv måde af Gemi røgsugeren; alt bliver suget ud af huset, hvilket gør pejsen endelig fuldt anvendelig.
Det er vigtigt at understrege, at Gemi elektriske røgsuger er i stand til at løse dette problem ved at holde døre og vinduer lukkede; og i betragtning af, at pejse frem for alt bruges om vinteren, når det er koldt, er det et grundlæggende aspekt, der skal tages i betragtning.

Vores kunde aktiverer hastighedsregulatoren (som giver dig mulighed for at justere sugekraften fra en minimumseffekt på 1 op til et maksimum på 6) direkte fra den sjette hastighed; sjette hastighed der, som du kan se, også letter antændingen af ​​selve ilden. Det skal dog bemærkes, at Gemi elektriske røgsuger naturligvis er effektiv, selv når effekten er reduceret til 4. Den er faktisk skabt til at være perfekt effektiv ved enhver hastighed.

Gemi røgsugeren placeret på taget, ved udgangen af ​​influenzaen, er udstyret med justerbare beslag til firkantede eller rektangulære udgange som i dette tilfælde. I tilfælde af at udgangen af ​​røgkanalen er rund, eksisterer problemet dog ikke, fordi ved at give målingen af ​​den udvendige diameter af samme, vil den runde adapter blive givet, som giver dig mulighed for at placere Gemi røgsugeren på aftrækket.
Gemi røgsugeren udvendigt er helt malet både af æstetiske årsager og for at øge dens holdbarhed gennem årene. Faktisk kræver den ikke vedligeholdelse i de år, den er brugt, og kun takket være dens kraft kan den fjerne omkring 70 % af den sod, der dannes inde i aftrækket.

Du kan se bevægelsen af ​​ventilatoren placeret ved den fjerde hastighed, hvilket giver et fremragende røgtræk.

Startkondensatoren, som i den pågældende professionelle Gemi røgsuger, er placeret udvendigt, så den er langt fra varmekilderne; som gør det muligt for Gemi elektriske røgsuger at modstå selv en langvarig brand, med en modstand mod høje temperaturer, der når op til 700 ° C. Forbindelsen bringes fra startboksen til hastighedsregulatoren, monteringen er meget enkel; for dem med lidt fingerfærdighed kan det også gøres gør-det-selv.

Faktisk kan du også finde video-tutorials af forsamlingen på youtube

Med et enkelt køb, Gemi røgsugeren, kan vores kunde endelig nyde dens gløder og få en dejlig grill i dens smukke natur.

Gemi Elettronica producerer elektrisk røgsuger til pejse, grill, pizzeriaer, restauranter og ovne, hvilket garanterer kvalitet og funktionalitet.
Gemi skorstensventilatoren giver dig mulighed for at opnå den maksimale tilfredshed hos sine kunder.

Gemi Elettronica med sin røgsuger er svaret på problemet med skorstensrøg i huset.
https://youtu.be/k8bG30vP11Q

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.