Ryger din pejseovn? Den elektriske røgsuger er løsningen

Ryger din pejseovn? Den elektriske røgsuger er løsningen

Gemi elektriske skorstensventilator, som du kan se fra denne video, tillader total fjernelse af røgen, der kommer ud af skorstenen i huset.
Vores kunde viser, hvordan det ikke var muligt, før han købte vores elektriske røgsuger, at holde døren til sin pejseovn åben.
Dermed bliver pejsen praktisk talt ubrugelig.

Det opnåede resultat efter monteringen af ​​vores elektriske røgsuger, som du kan se, var ekstraordinært. Rygeproblemet er fuldstændig løst.
Gemi elektriske røgsuger består af en hastighedsregulator, hvormed du kan indtaste den effekt du ønsker allermest.
Regulator kendetegnet ved en beskyttelsessikring, tænd/sluk-knap og knap til at justere hastigheden fra 1 til 6. Vi kan se, hvordan den elektriske røgsuger fungerer perfekt selv ved tredje hastighed, med støjudledning og stort set nul elforbrug.

Du kan lave gløderne, du kan lave spyttet; uden at dette skaber røgproblemer inde i lejligheden. Ved rengøring af skorstensasken undgår den, at den spredes i miljøet.

At sætte røgsugeren på hastighed 6 tillader også, udover klart større træk, en selvrensning af soden.
Tidligere var det dog nødvendigt at rense aftrækket for at blive udført flere gange i løbet af et enkelt år. Faktisk er det med til at forbedre rengøringen af ​​influenza med 70 %. Netop derfor kræver det ikke vedligeholdelse gennem årene.

Når den er slukket, forhindrer vores røgsuger naturligvis ikke den naturlige røgudslip.
Faktisk, når røgsugeren er slukket, kommer røgen ud regelmæssigt. Som i dette tilfælde, i virkeligheden, at være en pejseovn, med døren lukket kan du nemt slukke for den elektriske røgsuger uden at påvirke den naturlige funktion af hele processen. Således giver mulighed for at have så meget varme som muligt nyttigt til opvarmning af radiatorerne.
Montering er meget let at udføre; både hvad angår den elektriske tilslutning af regulatoren og til placeringen af ​​selve den elektriske røgsuger på aftrækket.
En lille manuel færdighed er nok til at fortsætte med monteringen selv autonomt, tilstedeværelsen af ​​en ekspert er ikke nødvendig.

I denne forstand er der også video-tutorials på youtube, der er nyttige til montering, oversat til over 30 forskellige sprog.

Du kan bruge vores elektriske røgsuger til enhver skorstensventilator; enten med en firkantet eller rektangulær udgang (vi leverer de justerbare beslag) og, som i dette tilfælde, med en rund udgang (vi giver adapteren baseret på den diameter, du giver).
Motoren er udelukkende produceret af os; Den indeholder ikke plastdele og i den pågældende professionelle model er startkondensatoren anbragt i en lille boks væk fra varmekilderne, så den professionelle udtrækker ikke smelter kondensatoren selv ved længere tids brand. Tåler en temperatur på 700°C.

Det udvendige er helt malet ved høj temperatur både af æstetiske årsager og for en længere varighed gennem årene; på denne model, faktisk, eller den professionelle, er der 15 års garanti.

Efter tre år er den elektriske røgsuger fuldstændig intakt; med totalt fravær af rust, hvilket tillader en lang levetid for produktet gennem årene.

Nogle kunder sender os udtalelser om Gemi elektriske røgsugere, der stadig fungerer efter 30 år.

Kun med Gemi elektriske røgsuger kan du endelig nyde din pejs.

Gemi Elettronica er løsningen til at fjerne røg fra skorstenen derhjemme. Køb til fabrikspris direkte fra vores hjemmeside.
https://youtu.be/irD3_g9hW3A

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.