Blæser stærk vind røg fra din pejs ind i dit hjem? Gemi røgsugeren er løsningen

Blæser stærk vind røg fra din pejs ind i dit hjem? Gemi røgsugeren er løsningen

Gemi røgsugeren til skorstenen er i stand til at tillade et exceptionelt træk af din influenza selv med en stærk vind eller andre ugunstige vejrforhold.

Det vil være sket mange gange, at når vinden ændrer sig og under visse klimatiske forhold, har din skorsten ikke været i stand til at have tilstrækkeligt træk.
Rygning i huset er et problem, der kendetegner mange pejse, og som i nogle tilfælde fremhæves, især under særlige omstændigheder: såsom kraftig vind.
Med sin kraft når røgsugeren faktisk op til 3800 kubikmeter/timen og formår derfor også at modvirke en ekstrem tilstand, der ikke kan forudsiges, såsom stærk vind. Man kan se på vores kundes videoanmeldelse, at på trods af en meget kraftig vind, praktisk talt en storm, der nærmest fjerner træerne, udfører Gemi skorstenssugeren sin opgave perfekt.

Røgen stiger op langs influenzaen og kommer ud af den, som om vinden ikke var der. Ydermere, hvis din bekymring er, at der kan være ringe stabilitet af Gemi røgsugeren placeret på taget i tilfælde af kraftig vind, kan du være sikker, fordi både i det tilfælde, hvor det er en røgsuger til skorstene med justerbare beslag ( derfor med aftræksudtag kvadratisk eller rektangulær aftræk) uanset om det er en røgsuger til pejse med en rund adapter, er Gemi røgsugeren ekstremt stabil: som var den, med begge løsninger, forankret til aftrækket.

En af hovedegenskaberne ved Gemi elektriske røgsuger er, at når den er slukket, forhindrer den den naturlige røgudslip; så hvis du har en pejs, der kun ryger ved visse vinde, kan du sagtens slukke for Gemi røgsugeren, for når den er slukket, vil den ikke påvirke røgen.
På den anden side røgsugerens evne til at undgå spredning af asken i miljøet under rengøringen af ​​pejsen og samtidig derfor totalt reducere indåndingen af ​​kræftfremkaldende dampe, der kommer ud af skorstenen.

Røgsugeren tillader også, takket være sin struktur, at forhindre, at vanddråber kommer ind i aftrækket i tilfælde af kraftig regn. I bunden af ​​beskyttelsesgitteret har det faktisk en meget lille hældning og en lille stigning i basisstrukturen, der gør det muligt at forhindre indtrængen af ​​vanddråber.

Kun Gemi elektriske røgsuger er i stand til at bekæmpe røg selv under ugunstige klimatiske forhold.

Gemi Elettronica og skorstensventilatorerne er løsningen på problemet med røg forårsaget af stærk vind.

https://youtu.be/zeUTyEc5s8s

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.