Grill: hvordan man løser problemet med overskydende røg i miljøet

Grill: hvordan man løser problemet med overskydende røg i miljøet

Et af de mest almindelige problemer ved en grill, hvad enten den er privat eller en aktivitet såsom en grill, er helt sikkert den konstante tilstedeværelse af overskydende røg i det miljø, hvor den er placeret.
Hvis du har en virksomhed eller en grill, som du bruger sammen med dine venner, har du helt sikkert været nødt til at prøve at bekæmpe røgen fra pejsen mange gange.

Den røg, der genereres af en grill, kan faktisk være meget svær at begrænse af flere årsager: både fordi dampene fra fødevarer, såsom kød, som tilberedes på en grill, er meget mere fyldige end dem fra en almindelig pejs. hus med brændeforbrænding og både fordi man i de fleste tilfælde er tvunget til at placere kogeristene i den forreste del af grillmundingen.

Denne situation gør det umuligt at tegne selve grillen, da røgen fra grillen har en tendens til at stige mod ydersiden af ​​skorstenen og ikke langs influenzaen. Det kan tænkes, at som en løsning på problemet med grillrøg, er det muligt at bruge problemet med at flytte grillen længere indad, men dette ville ikke være en tilstrækkelig løsning, og desuden ikke bekvemt ud fra et synspunkt om tilberedning af maden. sig selv. .

Faktisk er grillen, som du kan se fra videoanmeldelsen, placeret forrest og takket være brugen af ​​røgsugeren stiger røgen perfekt op langs influenzaen. Dette ville ikke have været muligt uden en elektrisk røgsuger.

Videoanmeldelsesgrillen løste røgproblemet med sin grill kun takket være den elektriske røgsuger fra Gemi Elettronica.

Hvis du, når du først har købt Gemi røgsugeren, er bekymret for, at røgsugeren ikke kan bruges i meget lang tid, skal du ikke bekymre dig, fordi røgsugeren ikke har nogen tidsbegrænsning i brug; faktisk kan den være aktiv i mange timer selv uden afbrydelser, uden at dens levetid påvirkes.

Videoanmeldelsens braceria, for at løse problemet med grillrøg, har valgt en professionel model røgsuger, som har som sine vigtigste egenskaber en sugeevne, der når op til 3800 kubikmeter/time og en modstandsdygtighed over for høje temperaturer på 700 grader .

Indekset for modstandsdygtighed over for høje temperaturer er meget vigtigt for en grill, da røgkanalen i de fleste tilfælde næsten ikke overstiger 3-4 meter. Og for røgkanaler på mindre end 3-4 meter kan en modstandsdygtighed over for høje temperaturer på 700 grader være en faktor af første vigtighed.
En anden unik egenskab ved Gemi elektriske røgsuger er, at den er udstyret med en 6-trins regulator.
Med dette værktøj er det faktisk kunden, der bestemmer, hvor meget strøm der skal gives til den elektriske røgsuger, også ud fra mængden af ​​røg, der genereres af grillen.

Det er helt sikkert noget andet at gå ud af et steakhouse eller grille med venner og ikke mærke en ubehagelig lugt af røg på dit tøj, genereret af en grill, der genererer meget røg.

Den mest effektive løsning til at eliminere overskydende røg i et miljø er at installere Gemi elektriske elektriske røgsuger, som giver fremragende træk i aftrækket.

Videogennemgangen viser røgsugeren til grill med rund bund, Gemi Elettronica er faktisk i stand til at give ethvert rund mål ved kun at kommunikere den udvendige diameter af røggasudløbet; men samtidig kan den også installeres på ethvert kvadratisk eller rektangulært aftræk, takket være brugen af ​​sættet med justerbare beslag.

Gemi Elettronica elektriske røgsuger til pejse er det eneste produkt, der er i stand til at løse problemet med røg fra en grill, som kan købes direkte herfra.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.