Hvordan samles Gemi Elettronica røgsugeren?

Hvordan samles Gemi Elettronica røgsugeren?

En af de mange funktioner ved Gemi Elettronicas røgsuger til pejse er, at montagen er gør-det-selv.
Faktisk behøver du ikke en specialiseret tekniker til at gøre det, hvis du har lidt fingerfærdighed med skorstenstrækkeren kan du også gøre-det-selv

Gemi Elettronica skorstensaftrækkeren kan monteres på enhver aftrækskanal, uanset dens form. Faktisk kan den monteres både på runde røgkanaler og på firkantede eller rektangulære røgkanaler.

I tilfælde af at du har et aftræk med rundt rør, skal den udvendige diameter meddeles og Gemi Elettronica leverer røgsugeren til pejse med en rund adapter i den rigtige størrelse.
Den udvendige diameter skal kommunikeres, fordi adapteren i bunden af ​​skorstensaftrækkeren skal indsættes udvendigt i forhold til influenzaudløbet.

Hvis røggasudtaget derimod har en kvadratisk eller rektangulær form, vil Gemi Elettronica forsyne skorstensaftrækkeren med et sæt justerbare beslag.
De justerbare beslag kan tilpasses i kvadratisk eller rektangulær form i størrelser fra 20x20cm op til 43x43cm. Når skorstensaftrækkerpakken er blevet åbnet, er det første du vil se de justerbare beslag med monteringsvejledning og hastighedsregulatoren.

Det første du skal gøre er at tage målene fra røggasudtaget, for at justere de justerbare beslag, der allerede er i pakken, ved at beregne 1 centimeter mere end udløbsmålene.
Beslagene er boltet til bunden af ​​skorstensaftrækkeren med de skruer, der er leveret i pakken af ​​Gemi Elettronica.
Placer skorstensaftrækkeren på aftrækket og lås det med de to største skruer i pakken.

I tilfælde af at du har et rør inde i en firkantet væg, og de to udgange er i samme niveau, skal skorstensaftrækkeren monteres med firkantede eller rektangulære justerbare beslag, der dækker det tomme rum mellem røret og væggen med mørtel eller plade metal.
Har du derimod flere runde aftræk inde i en firkantet væg, skal du forlænge aftrækket, hvor du skal indsætte skorstensaftrækkeren og montere modellen med en rund adapter.
Hvis aftrækkets størrelse overstiger 43x43 centimeter (f.eks. 50x50 centimeter), placeres bunden af ​​røgsugeren til pejse direkte på udløbet, fisk det på murværket i de 4 hjørner, hvor der allerede er 4 huller, og brug de større beslag som en støtte.

Endelig, hvis kun to af de fire sider er større end 43 centimeter og de to andre mindre end 43 centimeter (f.eks. 45x40 centimeter), skal monteringen af ​​skorstensaftrækkeren udføres med de mindste beslag.
Det sidste skridt at tage, før du kan få mest muligt ud af din pejs takket være den elektriske røgsuger fra Gemi Elettronica, er den elektriske tilslutning.

Tilslutningen kan foretages på to måder: enten udenfor aftrækket med 3x1,5 kablet, eller inde i aftrækket ved hjælp af vores højtemperaturbestandige kabel, som skal købes separat.

Vi starter så fra skorstensaftrækkeren og går ned i kablet langs aftrækket op til hastighedsregulatoren, som normalt er placeret i huset. I hastighedsregulatoren skal du forbinde de to ledninger til skorstensaftrækkeren (hvor det er skrevet MOTOR), de to fælles ledninger til jording af systemet og af skorstensaftrækkeren og de to strømforsyningsledninger (hvor det er skrevet 220 V).
I slutningen af ​​disse enkle og hurtige trin er Gemi Elettronica skorstensaftrækkeren klar til at blive brugt til at eliminere problemet med skorstensrøg.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.