Har du et røgproblem i dit pizzeria? Her har du konsekvenser og løsninger

Har du et røgproblem i dit pizzeria? Her har du konsekvenser og løsninger

En af de største kulinariske passioner i Italien og i verden er bestemt pizza.
Udover at være en tradition med italiensk oprindelse, er pizza og en aften i et pizzeria også et øjeblik af sammenlægning og socialitet, der ikke er ligegyldig for dem, der ønsker at tilbringe en aften i selskab med venner og familie.

Hvem har aldrig gået på et pizzeria med venner for at heppe på deres yndlingshold? Eller på date med din kæreste eller kæreste? Eller bare for at tilbringe en anderledes aften med din familie?
Ved disse lejligheder vil det dog være sket at finde en uegnet situation, nemlig tilstedeværelsen af ​​røg i pizzeriaet. bør du installere en røgsuger.
Faktisk kan det i mange tilfælde, uanset om det er brændeovne eller elektriske ovne, på et pizzeria ske, at du befinder dig i et miljø med overskydende røg.
Rygning i et pizzeria er et problem, der først og fremmest rammer pizzeriaernes kunder, som finder sig i at vende hjem med deres tøj gennemblødt af røg; men som også påvirker billedet af selve pizzeriaet.
Det er faktisk velkendt vigtigheden af, at kundeanmeldelser kan spille for pizzeriaer. En negativ anmeldelse, forårsaget af tilstedeværelsen af ​​røg i et pizzeria, kan resultere i tab af andre nye fremtidige kunder.
Problemet er mindre bemærkelsesværdigt af dem, der har mulighed for at få deres kunder til at sidde udenfor eller i et fritliggende miljø med hensyn til, hvor ovnen er placeret. Ikke alle har denne chance; men selv dem, der har det, og har problemet med at ryge i deres pizzeria, burde være tilbøjelige til at løse det for at lette pizzakokkene og hele personalet, der arbejder i pizzeriaet.
Røgen fra ovnen i et pizzeria kan være meget intens i betragtning af behovet for altid at have en åben ild, velegnet til en passende og hurtig tilberedning af pizzaen.
Den eneste gyldige løsning til at løse røgproblemet i et pizzeria er at installere en elektrisk røgsuger.
Den elektriske røgsuger, med en tvungen motor, er det eneste værktøj, der er i stand til at udsuge al røgen, der genereres af ovnen på et pizzeria.
Gemi Elettronica giver mulighed for et bredt udvalg mellem forskellige modeller af røgsuger.
Gemi Elettronicas ideelle røgsuger til pizzeriaer er den professionelle model, som garanterer en sugeevne på 3800 kubikmeter i timen og modstand mod høje temperaturer på 700 grader.
Gemi elektriske røgsuger er udstyret med en 6-trins regulator, hvormed du kan ændre sugeeffekten efter dine behov.
Hvis du ejer et pizzeria, med en lille udgift, kan du købe den elektriske røgsuger Gemi Elettronica og nemt løse alle problemerne i forbindelse med rygning i et pizzeria!

Gemi Elettronica elektriske røgsuger er et 100% Made in Italy-produkt, ligesom pizzaen er: Italiensk fortræffelighed.
Shop online direkte på: /182-chimney-fan-professional-steel-model

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.