Hvorfor installere en skorsten i stedet for at bygge den?

I de fleste hjem er tage kaldet skorstene ofte bygget på aftræksterminalerne.

Disse skorstene er bygget med det formål at opfylde forskellige funktioner og er i stand til at løse forskellige kritiske problemer.

Blandt de almindelige problemer med aftrækskanalerne, som man håber at kunne løse med opførelsen af ​​en skorsten, er der helt sikkert indtrængning af vand i tilfælde af regn og hård vind eller indtrængen af ​​fugle fra taget ind i selve aftrækket. . eller for et rent æstetisk spørgsmål.

De mest almindeligt anvendte klassiske skorstene er bestemt dem i mursten eller stål. Men på trods af konstruktionen af ​​disse skorstene, som nogle gange er meget dyre, er den reelle løsning af ovenstående problemer ikke garanteret. De klassiske skorstene påvirker faktisk ikke problemet med røg og dårligt træk til skorstenen.

Faktisk, hvis en pejs ryger, fordi der er for meget vind udenfor, eller fordi influenzaen har bøjninger, eller af mange andre årsager, løser en klassisk røgsuger slet ikke dette problem.

Løsningen, der skal vedtages for at løse problemet med skorstensrøg, er at installere en elektrisk røgsuger på taget ved influenzaudgangen, også kaldet en aspirerende skorsten.

Gemi Elettronica foreslår forskellige modeller af elektriske røgsugere; med forskellige egenskaber såsom sugeevne, modstandsdygtighed over for høje temperaturer, års garanti og det materiale, der er brugt til deres konstruktion.

Gemi Elettronica sigter mod at reagere positivt på ethvert behov og er i stand til at levere en dobbelt løsning: en elektrisk røgsuger inde i en skorsten.

Den røgsuger, der er foreslået af Gemi Elettronica, er anderledes end de klassiske murede eller stålrøgsugere, fordi det er en ildfast lerskorsten.
Dette materiale er ideelt til røgkanaler, da det ikke kun er modstandsdygtigt over for atmosfæriske stoffer, men også over for varme.

En dobbelt fordel opnås derfor ved denne løsning: den æstetiske, takket være brugen af ​​en moderne røgsuger, og den funktionelle med løsningen af ​​røgproblemet takket være den elektriske røgsuger.

Den elektriske røgsuger har også et fuglebeskyttelsesgitter i elektrosvejset stål og forhindrer takket være sin struktur indtrængning af vand.

Gemi Elettronica røgsugeren i ler kræver ingen lim til montering og er frem for alt kendetegnet ved et åbningssystem fra oven, der gør det nemt at fjerne og skille konstruktionen ad med mulighed for derfor at kunne gribe ind ved ethvert vedligeholdelsesindgreb.

Gemi Elettronica er derfor i stand til at imødekomme ethvert behov, både æstetisk og konkret løse, relateret til de problemer, som en pejs kan have.