Hvorfor installere en skorsten i stedet for at bygge den?

Hvorfor installere en skorsten i stedet for at bygge den?

I de fleste hjem er tage kaldet skorstene ofte bygget på aftræksterminalerne.

Disse skorstene er bygget med det formål at opfylde forskellige funktioner og er i stand til at løse forskellige kritiske problemer.

Blandt de almindelige problemer med aftrækskanalerne, som man håber at kunne løse med opførelsen af ​​en skorsten, er der helt sikkert indtrængning af vand i tilfælde af regn og hård vind eller indtrængen af ​​fugle fra taget ind i selve aftrækket. . eller for et rent æstetisk spørgsmål.

De mest almindeligt anvendte klassiske skorstene er bestemt dem i mursten eller stål. Men på trods af konstruktionen af ​​disse skorstene, som nogle gange er meget dyre, er den reelle løsning af ovenstående problemer ikke garanteret. De klassiske skorstene påvirker faktisk ikke problemet med røg og dårligt træk til skorstenen.

Faktisk, hvis en pejs ryger, fordi der er for meget vind udenfor, eller fordi influenzaen har bøjninger, eller af mange andre årsager, løser en klassisk røgsuger slet ikke dette problem.

Løsningen, der skal vedtages for at løse problemet med skorstensrøg, er at installere en elektrisk røgsuger på taget ved influenzaudgangen, også kaldet en aspirerende skorsten.

Gemi Elettronica foreslår forskellige modeller af elektriske røgsugere; med forskellige egenskaber såsom sugeevne, modstandsdygtighed over for høje temperaturer, års garanti og det materiale, der er brugt til deres konstruktion.

Gemi Elettronica sigter mod at reagere positivt på ethvert behov og er i stand til at levere en dobbelt løsning: en elektrisk røgsuger inde i en skorsten.

Den røgsuger, der er foreslået af Gemi Elettronica, er anderledes end de klassiske murede eller stålrøgsugere, fordi det er en ildfast lerskorsten.
Dette materiale er ideelt til røgkanaler, da det ikke kun er modstandsdygtigt over for atmosfæriske stoffer, men også over for varme.

En dobbelt fordel opnås derfor ved denne løsning: den æstetiske, takket være brugen af ​​en moderne røgsuger, og den funktionelle med løsningen af ​​røgproblemet takket være den elektriske røgsuger.

Den elektriske røgsuger har også et fuglebeskyttelsesgitter i elektrosvejset stål og forhindrer takket være sin struktur indtrængning af vand.

Gemi Elettronica røgsugeren i ler kræver ingen lim til montering og er frem for alt kendetegnet ved et åbningssystem fra oven, der gør det nemt at fjerne og skille konstruktionen ad med mulighed for derfor at kunne gribe ind ved ethvert vedligeholdelsesindgreb.

Gemi Elettronica er derfor i stand til at imødekomme ethvert behov, både æstetisk og konkret løse, relateret til de problemer, som en pejs kan have.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.