El-hegn til heste

Et elektrisk hestehegn kan være den rigtige løsning takket være dets funktionalitet og økonomi.

Med tiden bruger flere og flere opdrættere verden over, som et redskab til at holde deres dyr, det elektriske hegn. Det er et mere og mere brugt værktøj, da det nemt kan tilpasses til ethvert behov. Den kan bygges til:

• lange eller korte hegn,
• opdrættede eller vilde dyr,
• lande med 220 V el eller uden elektricitet ved hjælp af en 12 V batterienhed.
Heste er bestemt blandt de husdyr, som elektrisk hegn i stigende grad bruges til.

Elektrisk hegn til heste: hvilke materialer skal bruges?
Konstruktionen af ​​et elektrisk hegn til heste kræver nogle små forskelle i forhold til andre dyrs, først og fremmest for de materialer, der skal bruges.

Faktisk er det for heste nødvendigt at opsætte et hegn med højere stolper end andre dyr, derfor følger det, at selv højden af ​​tråd- eller tapelinjerne skal være anderledes end de standarder, der bruges til andre dyr.

De anbefalede højder for heste er:

• første linje 85 cm fra jorden
• anden linje 140 cm fra jorden
Ved beregning af dybden, hvori pælen skal sættes i jorden, er det derfor nødvendigt at bruge pæle på omkring 2 meter lange.

Gemi Elettronica: vores løsninger til det elektriske hegn til heste
Blandt de elektriske hegnsprodukter, der er tilgængelige for Gemi Elettronica, er der udover 220 V eller 12 V batterispændingsgivere og isolatorer til træpæle og jernpæle også forskellige typer wire og tape.

Wiren, sektionen på 4 mm², anbefales til heste, ellers er webbingen mere egnet.

Hesten er i virkeligheden et dyr med et lidt mindre udviklet syn end andre dyrs; derfor gør den større tykkelse af båndet det lettere for dyret at se det elektriske hegn omkring det.

Gemi Elettronica har en lang historie bag sig i verden af ​​elektriske hegn, dens produkter er certificeret i henhold til loven og klart fremstillet i Italien.

Gemi Elettronica er den bedste løsning til dit elektriske hestehegn.

Produkter tilgængelige direkte på dette link.