Problemer med skorstensrøg: Hvad forårsager denne ulejlighed?

Problemer med skorstensrøg: Hvad forårsager denne ulejlighed?

Opdag, hvordan du løser problemet med skorstensrøg sikkert og nemt uden at lave strukturelle ændringer på skorstenen...

De hovedårsager, der kompromitterer den korrekte funktion af en skorsten, er mange, og vi nævner de mest almindelige:

  • Forkert dimensioneret skorsten;
  • Uisoleret kold skorsten;
  • Skorsten med bøjninger;
  • Mangel på luft indenfor lokaliteterne;
  • Modvind;
  • Dårligt konstrueret skorsten;

Dette er blot nogle af de problemer, der påvirker den korrekte funktion af skorstenen, til hvilke mange andre mindre problemer tilføjes, der tilsammen gør det vanskeligt at løse problemet med skorstensrøg, f.eks.:

  • Termisk depression, som skyldes temperaturforskellen mellem indersiden og ydersiden af skorstenen;
  • Dynamisk depression, hvor vinden direkte påvirker skorstenen og får systemet til at fungere dårligt;

Ud over disse problemer er der emner relateret til skorstenens placering i det koldeste område af bygningen eller endda en skorsten, der passerer udenfor bygningen...

Den sikre løsning, der tillader dig at definitivt løse problemet med skorstensrøg, komfur, grill, termokamin, ovn, er installationen af en elektrisk skorstenventilator, der sikrer en konstant røgtræk uden varmetab.

I modsætning til hvad der høres fra ikke-eksperter på området, kan en traditionel skorsten faktisk nogle gange have et overskudstræk, hvilket betyder varmetab.

Takket være installationen af Gemi skorstenventilatoren, kontrolleres trækket, og problemet med skorstensrøg forsvinder: der vil ikke være flere pludselige trækfald og ingen overdreven sugen, fordi takket være den medfølgende centralenhed, der tillader gennem en selector at finde den optimale hastighed, opnås der en konstant træk uden varmetab.

Derudover vil der takket være installationen af Gemi-ventilatoren ikke være flere støjproblemer. Faktisk ifølge en undersøgelse udført af Gemi forskningscenter, en skorsten, der fungerer 8 måneder om året uden en kontrollerende ventilator, spredes der 30 procent mere energi end en skorsten med en tvungen elektrisk ventilator, da trækket konstant styres uden udsving.

Gemi ventilator er den mest kraftfulde på markedet, der når op til 3800 kubikmeter i timen, hvilket gør det muligt at løse problemet med skorstensrøg ved lavere hastigheder, reducere støj og opnå en fremragende sugeevne selv ved den første hastighed.

Gemi ventilatoren er den eneste, der har en patented motor i klasse H med beskyttelse af motorviklingsisolatoren i fibroceramik, det tillader motoren at blive beskyttet selv i tilfælde af skorstensbrand.

Gemi ventilatoren er unik. Gennem årene har mange virksomheder forsøgt at kopiere motorsikringssystemet med mislykkede systemer som at indsætte glasfiber omkring motoren, der yderligere forværrer situationen. Dette tillader faktisk ikke motoren at køle ordentligt, og påvirker kraftigt dens drift ved høje temperaturer.

Gemi-ventilatoren løser alle problemer relateret til dårligt skorstenstræk ved at neutralisere alle mulige problemer.

Ved at installere en Gemi-ventilator kan du genopdage fornøjelsen ved at bruge en skorsten uden røgningsproblemer.

Opdag vores sortiment af produkter og løs trækkproblemerne i din skorsten nu!

Gemi elektriske ventilatorer vil hjælpe med at forbedre trækket, hvilket gør problemet med skorstensrøg til fortid.

KOBBER SKORSTENSVENTILATOR

Produkt certificeret i henhold til loven

10 års garanti

TRÆK PÅ 3800 M³/t

GEMI KLASS H MOTOR TÅLER OP TIL 700°C

6-HASTIGHEDSREGULATOR

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.