Hvorfor installere en skorstenshætte i stedet for at bygge en?

Hvorfor installere en skorstenshætte i stedet for at bygge en?

I de fleste hjem er skorstenhætter ofte bygget på røgrørsafslutninger, kendt som skorstenstoppe.

Disse skorstenstoppe tjener forskellige funktioner og kan løse forskellige problemer.

Almindelige problemer med skorstene, som man håber at løse med en skorstenstop, inkluderer vandlækager under regn og stærk vind, fugle der trænger ind i skorstenen fra taget, eller rent æstetiske årsager.

De mest almindeligt anvendte traditionelle skorstenstop er mursten eller stål. Dog, på trods af opførelsen af disse skorstenstop, som nogle gange kan være meget dyre, er der ingen garanti for at løse de førnævnte problemer. Traditionelle skorstenstop løser ikke problemet med røg og dårlig skorstenstræk.

Hvis en skorsten ryger på grund af stærke ydre vinde, buede røgrør eller andre årsager, løser en traditionel skorstenstop ikke dette problem.

Løsningen på at løse skorstenrøgningsproblemer er at installere en elektrisk skorstensventilator, også kendt som en aspirerende skorstenstop, på taget ved skorstenens udløb.

Gemi Elettronica tilbyder forskellige modeller af elektriske skorstensventilatorer med forskellige funktioner såsom sugekraft, varmeresistens, garantiperioder og materialer til konstruktion.

Gemi Elettronica sigter mod at imødekomme enhver behov og kan tilbyde en dobbelt løsning: en elektrisk skorstensventilator inden i en skorstenstop.

Skorstenstoppen tilbudt af Gemi Elettronica adskiller sig fra traditionelle mursten eller stål skorstenstop, da den er lavet af ildfast ler. Dette materiale er ideelt til røgrør, da det ikke kun er modstandsdygtigt over for vejrforhold, men også til varme.

Denne løsning tilbyder en dobbelt fordel: æstetisk appel med en moderne skorstenstop og funktionel løsning af røgningsproblemet med den elektriske skorstensventilator.

Desuden har den elektriske skorstensventilator et stålnetfuglegitter, og dens struktur forhindrer vandlækager.

Ler skorstenstop fra Gemi Elettronica kræver ikke klæbemiddel til installation og er karakteriseret ved et topåbningsystem, der gør det nemt at fjerne og adskille til vedligeholdelsesformål.

Gemi Elettronica kan håndtere enhver æstetisk eller praktisk behov relateret til skorstensproblemer.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.