Røgproblem med en skorstenskanal med kurver eller vandrette sektioner.

Røgproblem med en skorstenskanal med kurver eller vandrette sektioner.

Husets struktur tillader ofte ikke opførelse af en skorsten, der kan have en lodret skorsten.
I nogle tilfælde, hvis du vil nyde charmen ved en smuk pejs, er du tvunget til at bruge skorstenskanaler, der har kurver og nogle gange endda vandrette sektioner.

Skorstenskanaler med kurver eller endda vandrette sektioner medfører uundgåeligt en suboptimal træk af pejse røgen.
Det er klart, at en vandret eller buet skorstenkanal, af fysiske årsager, kan præsentere mange vanskeligheder med røgtræk i forhold til en helt lodret skorsten (som også kan have trækningsproblemer, men af en helt anderledes art).

Nogle kan måske tænke, at løsningen er at renovere huset, flytte hele pejsen og ændre skorstenen. Men dette ville ikke garantere en sikker løsning, fordi problemet med pejsrøgen også kan stamme fra andre faktorer, det eneste sikre ville være en betydelig investering af tid og penge.

En hurtig og økonomisk løsning for at eliminere røgproblemet med pejsen er at installere en tvungen trækmotor.

En elektrisk røgudsuger til en pejs er et værktøj, der tillader løsning af røgproblemet med skorstenen, selvom den har kurver eller er vandret.
Vores kunde viser tydeligt, hvordan trækket af hans skorsten er fremragende, selv ved hastighed 3.

Den elektriske røgudsuger til pejse fra Gemi er karakteriseret ved en hastighedsregulator, der giver dig mulighed for at vælge en variabel effekt fra et minimum på 1 til et maksimum på 6. Vi kan også bemærke, hvordan, selvom Gemi elektriske røgudsuger er indstillet til tredje hastighed, er der en total fravær af støj inde i lejligheden.

Skorstenen i spørgsmålet er perfekt vandret de første 6 meter, og kun med Gemi elektrisk røgudsuger er det muligt at opnå et så tilfredsstillende resultat.
Ingen røg trænger ind i huset, imod alle fysiske love, faktisk, selv med en kold pejs, er trækket af Gemi elektrisk røgudsuger til pejse perfekt effektiv.

Uden en elektrisk røgudsuger ville normal røgudsugning aldrig kunne forekomme.

Siden 1983 har Gemi Elettronica været verdensleder inden for pejse røgudsugere, målet sat ved tidspunktet for dens grundlæggelse er at løse røgproblemet i hjemmet for alle og med enhver form for skorsten. Kraftige vinde, lange skorstene, korte skorstene eller, som i dette tilfælde, endda vandrette skorstene forhindrer ikke det ekstraordinære arbejde udført af Gemi elektrisk røgudsuger.

Udvendigt stiger skorstenen efter kurven yderligere 5/6 meter, indtil den når udløbet, som i dette tilfælde er rundt.
Gemi Elettronica tillader dig at placere runde adaptere nyttige til skorstene med en rund udløb eller justerbare beslag velegnede til dem med firkantet/rektangulært udløb. I alt er skorstenen, mellem de vandrette, lodrette og buede dele, næsten 11 meter høj, og Gemi elektrisk røgudsuger til pejse har ingen vanskeligheder med at udføre den opgave, den var designet til.

Den elektriske røgudsuger fra Gemi Elettronica er den eneste, der er i stand til at tillade korrekt udkast til en vandret skorsten.

Vælg din ideelle model og køb direkte fra: /7119-aspiratori

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.