Problemer med at ryge i et pizzeria? Vi har den ideelle løsning til dig: den elektriske røgsuger.

Hvem har aldrig gået på et pizzeria med venner for at heppe på deres yndlingshold? Eller på date med din bedre halvdel? Eller bare for at tilbringe en anderledes aften med din familie?

Pizzeriaet er dog ikke altid, som vi havde forventet. Faktisk er der i mange tilfælde risiko for at være i et røgfyldt miljø, et problem, der først og fremmest rammer kunderne, men som også påvirker selve pizzeriaets image.

Det er faktisk velkendt vigtigheden af, at kundeanmeldelser kan spille for pizzeriaer. En negativ anmeldelse, forårsaget af tilstedeværelsen af ​​røg i et pizzeria, kan resultere i tab af andre nye fremtidige kunder.

Røgen fra ovnen i et pizzeria kan være meget intens i betragtning af behovet for altid at have en åben ild, velegnet til en passende og hurtig tilberedning af pizzaen.

Den eneste gyldige løsning til at løse røgproblemet i et pizzeria er at installere en skorstensaftrækker eller også kaldet en røgsuger.

Den elektriske røgsuger, med en tvungen motor, er det eneste værktøj, der er i stand til at udsuge al røgen, der genereres af ovnen på et pizzeria. Gemi Elettronica giver mulighed for et bredt udvalg mellem forskellige modeller af røgsuger.

Gemi Elettronicas ideelle røgsuger til pizzeriaer er den professionelle model, som garanterer en sugeevne på 3800 kubikmeter i timen og en modstandsdygtighed over for høje temperaturer på 700 grader.

Gemi Elettronica elektriske røgsuger er udstyret med en 6-trins regulator, hvormed du kan ændre sugekraften efter dine behov.

Hvis du ejer et pizzeria, med en lille udgift, kan du købe den elektriske røgsuger Gemi Elettronica og nemt løse alle problemerne i forbindelse med rygning i et pizzeria!

Gemi Elettronica elektriske røgsuger er et 100% Made in Italy-produkt, ligesom pizzaen er: Italiensk fortræffelighed.

Shop online direkte på: 

https://gemimarket.dk/r%C3%B8gsuger/70-R%C3%B8gsuger-Til-Br%C3%A6ndeovnen-Professionelt-Skorstensh%C3%A6tte-til-St%C3%A5lskorsten-8053017260167.html