Forskellen mellem den grundlæggende og den professionelle model skorstensventilator

Forskellen mellem den grundlæggende og den professionelle model skorstensventilator

Et problem, der er fælles for de fleste pejse, komfurer eller griller, er bestemt vanskeligheden ved at trække røg sammen med influenza.

Årsagerne til dette problem er mange, svære at forudsige, når man bygger et hus, og endnu sværere at løse, hvis man mener, at direkte indgreb på skorstenen eller på selve aftrækket er tilstrækkeligt.

Det eneste produkt, der helt sikkert løser problemet med skorstensrøg og samtidig er enkelt at bruge og økonomisk, er den elektriske røgsuger til pejse.

En elektrisk røgsuger er udstyret med en tvangsmotor, som fuldstændig eliminerer problemet med dårligt træk i skorstenen, hvilket totalt modvirker årsagerne, hvad end de måtte være.

Gemi Elettronica er i stand til at levere forskellige modeller af elektrisk røgsuger, hver med forskellige og unikke egenskaber i verden.

Modellerne du kan vælge imellem er: basismodel røgsuger, professionel model elektrisk røgsuger og professionel model røgsuger i kobber.
Røgsuger grundmodel
Den har en sugeevne på 2500 kubikmeter i timen og en modstand mod en temperatur på 300 grader.

I stedet har den en sugeevne på 3800 kubikmeter i timen og en modstand mod en temperatur på 700 grader. Med en modstand mod høje temperaturer, der når op til 700 grader, er det også let at forstå, at denne røgsuger derfor er i stand til at modstå selv en brand i aftrækket.
Elektrisk røgsuger professionel model kobber

der ligesom fagmanden beskrevet ovenfor også har en sugeevne på 3800 kubikmeter i timen og en modstand mod en temperatur på 700 grader, men er lavet i rustfrit stål og har en ægte kobberbelægning.
Den ægte kobberbelægning og rustfrit stål tillader, udover større modstand over tid, også en modstandsdygtighed over for salt og gør derfor dette produkt unikt i verden, ikke kun fra et æstetisk synspunkt, men også ideelt til havområder.

Motoren til begge røgsugere til den professionelle model, både den mørkebrune og den kobber, er i klasse H og modstandsdygtig over for høje temperaturer, indeholder ikke plastdele og kondensatoren er anbragt i en ekstern boks og derfor langt fra kilder. varme.
Derfor tillader alle disse egenskaber ikke de professionelle røgsugermotorer at smelte selv i tilfælde af en røggasbrand.

Alle Gemi Elettronica røgsugere er udstyret med en 6-trins regulator, hvorfra røgsugeren tændes/slukkes og sugeeffekten justeres.
De er udstyret med et motordæksel (som er i metalplade og malet i mørkebrun farve for de første 2 angivne modeller, mens det er i rustfrit stål og kobbermalet til den tredje beskrevne røgsuger).
Gemi Elettronica røgsugerne har et beskyttelsesgitter rundt om blæseren, lavet af elektrosvejste stålringe, som også har den funktion at være anti-flygtige.

For alle de beskrevne modeller er der mulighed for at vælge mellem en firkantet sokkel (den elektriske røgsuger er udstyret med justerbare beslag) og en rund base (der leveres faktisk en rund adapter baseret på influenzaens udvendige diameter).

Gemi Elettronica med sin elektriske røgsuger kan løse alles skorstensrøgproblem, uanset årsagen.
Vælg den model, der passer til dig, ved at klikke her.

Inden for Gemi-universet er vi stolte over at præsentere vores brede udvalg af pejsedunke,hver med unikkefunktioner, der vil imødekomme vores kunders forskellige behov. Vores forpligtelse tilexcellence har ført os tiludviklingen af et varieret udvalg af modeller, der sikrer, at hver eneste detalje eromhyggeligt designet og plejet.

Pejsedunke"basis": Pejsetræk til dem, der søger pålidelige og effektiveløsninger, tilbyder vi voreslinje af basis pejsedunke. Disse modeller er designet til at levere solid ydeevne til enoverkommelig pris og sikreeffektiv fjernelse af røg uden at gå på kompromis med kvaliteten.
De vigtigstefunktioner: 300 C° sug, 3 årsgaranti og 2500 M³/h sugestyrke.

Pejsedunke"professionelle": Hvis du derimod leder efter professionellepræstationer, karakteriseretved endnu mere kraft og pålidelighed, er vores professionelle røgekstraktorer det ideellevalg.
De vigtigstefunktioner: 700 C° sug, 6 års garanti og 3800 M³/h sugestyrke.

Vores samling omfatter også et udvalg af udstødere lavet af høj kvalitet materialer, herunderrustfrit stål ogkobber.

Pejsedunke"stål": Ståludstøderne udstråler moderne elegance og er bygget tilat modstå tidensudfordringer, og tilbyder effektiv udsugning og sofistikeret stil.

Elektriskrøgudstøder med 6 hastigheder,designet helt i rustfrit stål Aisi 304. Takket være sin struktur modstår røgudstøderenkorrosion forårsaget afvejrlig og saltvand, hvilket øger holdbarheden. Motorkraft på 3800 m³/h, kan monteres påenhver skorsten. Modstår optil 700°, i tilfælde af brand.

Pejsedunke"kobber": På denanden side reflekterer kobberudstøderne ikke kun en klassisk skønhed, men har ogsåegenskaber af modstand mod tidenstand.
Kobber skorsten røgudstøderen er topmodellen af Gemi's elektriske røgudstødere.Bygget helt i rustfrit stålAisi 304 for at modstå vejrlig og saltvand. Også opmærksom på æstetikken medkobberbelægning. Som den professionelle"Moorhead"model, suger den 3800 m³/h og modstår op til 700°. Garanteret løsning pårøgproblem. Ideel til pejse,ovne, grill osv. 10 års garanti på hele skorstenstrukturen.

Køb nu!.